14
مارس
آبچکان ارگونومی یعنی چی؟
یکی دیگه از مهمترین قسمت های آشپزخانه سینک و آبچکه اما عموما خاطره خوشی از خودش بجا نمیزاره و همه ازش فرارین .
امروز میخوایم در بهتون بگیم که چجوری میشه عمل شاقه!!! ظرف شستن رو آسون کنیم با مثلث چوبی باشید
چون هرچی هم که دستکش دست کنی و پیشبند بپوشی آخرش وقتی میخوای ظرف رو توی آبچک بذاری هر چی آبه بر می گرده و میره توی آستینت. بعلاوه اگه قدت از ۱۷۰ سانتی متر (عدد پیش فرض طراحی کابینت) کوتاه تر باشه باید خودت رو بکشی یا یه چهارپایه بزاری زیر پات که فقط شرایط رو خطرناکتر و سختترمی کنه.
۰ دیدگاه